AKTUELNO

Džehverovićeva bez obzira na sve uvek misli na svoju publiku.

Atraktivna pevačica Teodora Džehverović odlučila je da se u potpunosti posveti karijeri otkad je napustila Zadrugu, a to je ne sprečava i da uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Anđelom Rankovićem, sa kojim je započela romansu u najgledanijem rijalitiju.

Iako su je tokom njenog devetomesečnog boravka pojedini cimeri okarakterisali kao uobraženu i nadmenu osobu, ona je samo jednim potezom pokazala veliku suprotnost.

Foto: YouTube screenshot

Naime, Teodora je na društvenoj mreži Instagram objavila video koji su samo za nju pripremili njeni obožavaoci. Budući da ne postoji način da im se zahvali zbog bezuslovne podrške i ljubavi koju joj svakodnevno pružaju, ona im je uputila reči koje su zasigurno dirnule sve.

Dragi moji, danas je tačno mesec dana otkako sam ugledala slobodu! Bože, kako vreme leti! Želim da vam se i sada još jednom zahvalim na svemu! Još ste tu, uporni i jaki! Borite se koliko i ja i ne dozvoljavate da bilo ko kaže bilo šta loše za mene! Uvek ste tu da stanete na moju stranu i odbranite me! Toliko sam ponosna što vas imam! Bog mi je vas poslao! Hvala vam što ste izdvojili svoj novac kako biste glasali za mene i doveli me do trećeg mesta! Upravo se vozim u Škodici i šaljem vam mnogo poljubaca! Idemo dalje! Volim vas ❤️ - napisala je Teodora u opisu videa.

Pevačica je zbog ovoga dobila bezbroj pozitivnih komentara, a mnogi su istakli da su joj vetar u leđa i da nikada neće dozvoliti da njihova miljenica klone.

K.Ristić

#Teodora Džehverović

'