AKTUELNO

Ovo će sigurno oduševiti mnoge.

Bivši učesnik Zadruge, Bane Čolak radi punom parom otkad je napustio rijaliti, a to pokazuju i svakodnevni nastupi koje publika redovno posećuje, a kojima se on hvali i na svojim društvenim mrežama.

On je u najgledanijem rijalitiju u regionu imao niz strastvenih veza, a javnosti je poznato da je svoj odnos ostvario sa Nadeždom Biljić, Anđelom Vešticom i Nenom Petrović. Iako je iz Zadruge izašao kao samostalan igrač, on je odmah uplovio u vezu sa devojkom koju je poznavao godinama.

Foto: Pink.rs

Međutim, on je ubrzo prekinuo svaku komunikaciju sa njom, a onda je u javnosti odjeknula vest da je Bane započeo vezu sa Zerinom Hećo.

Oni su se na svojim Instagram profilima odmah pohvalili zajedničkim fotografijama, kao i mnogobrojnim iznenađenjima koje priređuju jedno drugom, ali ovoga puta dogodiće se nešto što niko od njegovih kolega nije očekivao.

Foto: Pink.rs

Kako je di-džej imao zakazan nastup u Sarajevu u jednom klubu, na iznenađenje mnogih pojaviće se i njegova devojka koja će ga bodriti svim silama i pokazati mu da je bez obzira na to što su tek započeli svoju ljubavnu romansu biti najveća podrška u svemu.

Poznato je i da je i ona svojevremeno bila di-džej, pa će mu se, kako saznajemo, priključiti na bini, gde će svi moći da vide da istovremeno i ljubavni i poslovni partneri mogu savršeno da funkcionišu.

K.Ristić

#Bane Čolak

'