AKTUELNO

Niko nije očekivao da će Marija Ana promeniti mišljenje.

Bivša učesnica Zadruge, Marija Ana Smiljanić radi punom parom otkad je napustila rijaliti, a javnosti će uskoro predstaviti i svoju pesmu ,,Baš grešna" za koju će uskoro objaviti i spot.

Iako je pevačica najavljivala da će se kao glavni akter u spotu pojaviti i njena drugarica Mina Vrbaški, to se nije dogodilo. Naime, Marija Ana nije želela da komentariše šta je razlog njenog odsustva, ali po njenom izrazu lica se moglo primetiti da u njihovom odnosu nije baš sve u najboljem redu.

Foto: Pink.rs

Međutim, izvor blizak ovoj pevačici otkrio nam je nešto što će sigurno zaprepastiti sve, jer je poznato da je Marija Ana uvek bila uz Minu i nikada nije dozvoljavala da je neko vređa u njenom prisustvu.

Marija Ana je odlučila da stavi tačku na njihovo prijateljstvo zato što se mnogo pričalo o tome kako će Mina naterati Mariju Anu da krene lošim putem kao i ona. Znam da su trebale da otputuju do Budve zajedno, ali je ona u poslednjem momentu donela odluku da ipak odustane od toga. Rekla joj je otvoreno da ne može da se druži sa njom baš zbog tih loših glasina, toliko znam - otkrio je izvor blizak ovoj pevačici.

Foto: Pink.rs

Podsetimo da je Marija Ana započela prijateljstvo sa Minom još u Zadruzi, a po izlasku su nastavile svoje druženje. Fanovi Smiljanićeve su je oštro kritikovali zbog toga, a paparaci su ih često viđali po prestoničkim splavovima u društvu nepoznatih muškaraca. Njih dve su se dogovarale i oko odlaska na jadransko primorje, a sudeći po rečima našeg izvora, to se najverovatnije neće dogoditi.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'