AKTUELNO

Njihova veza i dalje intrigira javnost!

Katarina Živković i Bane Janković obeležili su svojom romansom rijaliti "Farma 3", a iako već dugo nisu zajedno, i dalje su predmet interesovanja javnosti.

Foto: Kobra/Pink.rs

Pevačica je za portal Pink.rs otkrila u kakvim je odnosima sada sa Banetom:

U to vreme naša veza je izazvala velike reakcije i naslovne strane su sa nama bile najprodavanije. I danas se to čita, a ne znam da li je to zato što smo bili prvi rijaliti par. Što se tiče sad, tih naslova, to se pumpa malo. Ne mogu da kažem da smo nas dvoje posle raskida ostali prijatelji, nismo, ali smo u korektnim odnosima, poštujemo se međusobno i ne mogu da ne poštujem nekog sa kim sa bila toliko dugo u vezi, kao i on mene. Srećemo se često u teretani, takođe sa njegovom suprugom, sreli smo se i na splavu, meni je to najnormalnije, grad je mali, normalno je da ćemo se sresti nekad, negde - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Ona je otkrila da je suludo da neko pomisli da će se njih dvoje pomiriti i otkrila šta misli da je razlog što su i dalje predmet interesovanja javnosti.

Ne znam ko može da pomisli da možemo nas dvoje da se pomirimo. Mislim da je to zato što smo prvi par koji je bio javno eksponiran. Bili smo i mladi i neiskusni i niko od nas nije imao taktiku i mislim da je to ljudima bilo simpatično - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Bane Janković

#Katarina Živković

'