AKTUELNO

I ona je oduševljena rijalitijem koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Mirka Vasiljević u emisiji "Rada sam" kod voditeljke Rade Radenović komentarisala je i najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadruga" u kom je pobedu odnela Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

To je stvarno veliki projekat TV Pink, Željko i Milica šta god da rade i čemu god se posvete, za to je nemoguće da se ne zna! Čestitam TV Pink na nagradi. Kupite novine, otvorite strane... postoje naslovi. Uđete na portale i ista situacija. Sa druge strane, gde god da se nađete ljudi komentarišu. Sasvim je normalno da se rijaliti komentariše. To je definitvno ozbiljan projekat i samim tim što je trajao toliko dugo znači da se svašta dešavalo - izjavila je Mirka.

Foto: RTV Pink

Rada i Mirka su otkrile da su nedavno na putovanju sa Ognjenom Amidžićem komentarisale Miljanu Kulić i da su veoma uživali u njenim anegdotama u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: E-stock

Više sam bila usmerena u te simpatične stvari koje je neko izgovorio, ali u prinicu to su bile neke zanimljive izjave sa kojima smo se simpatično i pozitivno smejali. Što i jeste poenta, oni su tu da bi narod zabavili - rekla je glumica.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Instagram

Mirka je komentarisala i ljubavnu prevaru koju je Slobodan Radanović načinio svojoj supruzi Kristini Kockar sa Lunom Đogani. Glumica je izjavila da nikada nije bila u toj situaciji i da tek kada osoba dođe u tu situaciju zna kako će reagovati.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Mirka Vasiljević

#Sloba Radanović

'