AKTUELNO

Petnaest godina je u braku i ima dvoje dece.

U najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" Luna Đogani započela je ljubavnu romansu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, da bi nakon nekoliko meseci njihova veza doživela svoj vrhunac.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Luna i Sloba više nisu zajedno, pa se postavolja pitanje ko bi mogao da bude novi izabranik modne blogerke koja je nedavno otvorila butik u Beogradu. Kada su Lunu pitali ko joj se sada sviđa, Đoganijeva je otkrila da se radi o još jednom oženjenom muškarcu.

Vilijam Levi je sigurno muškarac mojih snova. Lep je, zgodan i savršen mi je u svakom pogledu. Bukvalno sam zaljubljena u njega. To je platonska ljubav. On ne zna ko sam ja, ali nikad se ne zna, možda se jednog dana i upoznamo - izjavila je Luna za medije.

Foto: Televisa Internacional

Vilijam Levi je tridesetsedmogodišnji američki glumac koji je već petnaest godina u srećnom braku sa koleginicom Elizabet Gutjerez sa kojom ima dvoje dece.

PROČITAJTE: JA NE VERUJEM U NJIHOV RAZVOD: Milan Milošević otkrio zbog čega je uveren da će se Kija i Sloba POMIRITI, a ono što je rekao o Luni ona mu NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'