AKTUELNO

U kući talentovanog pevača vlada praznična atmosfera.

Mite Stoilkov, pobednik druge sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu ''Pinkove zvezde'' otvorio je vrata svog doma za portal Pink.rs. Mite je sa članovima porodice okitio svoj dom i u njega uneo novogodišnju atmosferu.

Pevač otkriva da, kada je uređivanje doma u pitanju, mama ima najveći udeo, dok se gotovo svi članovi pitaju oko uređenja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Iskreno, kad god dođe vreme za uređivanje doma, skupimo se i svi dajemo po neku ideju, ali mama ima najveći udeo kada je to u pitanju - rekao je Mite.

Pobednik Pinkovih zvezda najviše vremena provodi u studiju koji uma u svom domu i tvrdi da mu je to najomiljeniji kutak.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Moje najomiljenije mesto u kući je moja radna soba, odnosno studio. Tu provodim većinu svog vremena, tako sam skroz opušten i ne razmišljam ni o čemu, već samo o muzici. Dešava se da tu, ponekad i zaspim - ispričala je Pinkova zvezda za naš portal.

Njegov život se promenilo otkad je pobedio u najgledanijoj muzičkoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Promenilo se dosta toga i to zahvaljujući Pinku koji mi je ostvario san - priznaje Stoilkov.

Nastupe je ostavio iza sebe i posvetio se muzici na drugi način.

- Trenutno ne želim da se opterećujem nastupima zato što hoću da se posvetim svom albumu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Fanovi Pinkovih zvezda ove godine imaće prilike da poslušaju i njegov prvi album.

- Već su u pripremi projekti za moj album koji će izaći ove godine. Nadam se da ću uskoro imati tu čast da vam promovišem svoju prvu pesmu - rekao je Mite za naš potal.

Foto: Pink.rs

Autor: B. Radonić

#Mite Stoilkov

#Pinkove zvezde

'