AKTUELNO

Jedan od najtalentovanijih pevača na ovim prostorima će svoje mnogobrojne fanove uskoro obradovati novim muzičkim spotom, sa zgodnom zadrugarkom u glavnoj ulozi.

Popularni pevač Sloba Radanović u finalnoj noći "Zadruge" premijerno je otpevao svoj novi hit "Nepristojna ponuda", koji će danas ekranizovati i svojim mnogobrojnim fanovima uskoro predstaviti visokobudžetni video-spot.

Foto: Pink.rs

- Snimam spot za pesmu "Nepristojna ponuda", koju sam dobio od Televizije Pink. Spot izlazi uskoro, baš se radujem, jedva čekam da je vide svi koji su već zavoleli moju novu pesmu - rekao nam je Sloba, kojem će u spotu društvo praviti ni manje ni više nego bivša cimerka i najbolja prijateljica Kristine Kije Kockar, zgodna Ivanjičanka Ana Korać!

Foto: Pink.rs

Ja sam hteo da to bude Ana Korać, pozvao sam je i ona se rado odazvala mom pozivu. Mislim da je ona najadekvatnija i da će super da odradi posao - za Pink.rs priznao je Sloba kojeg smo pitali da li će se njegov novi spot upotpuniti i pojedini vreli kadrovi sa bivšom učesnicom "Zadruge" u prvom planu.

- Pa za šta sam je zvao, nego da bude vrela (smeh) - našalio se Sloba.

Foto: Pink.rs

Pre nego što bude bio završen spot za Slobin novi hit, podsetite se premijernog izvođenja "Nepristojne ponude":

Pink.rs

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#pevač

'