AKTUELNO

Tokom jučerašnjeg dana odjeknula je vest o njegovom raskidu sa Jovanom Jocić, a dama koju verovatno ipak najviše voli i nije ona.

Poznat kao veoma smiren i pristojan, Saša Kovačević je kao takav, pored svog glasa uspeo da okupi armiju obožavatelja. A u medijima su se često spominjali i članovi njegove porodice. Najčešće spominjani član, svakako je njegov brat Rade Kovačević koji mu pored oca Dragana, najviše pomaže u karijeri.

Do sada veoma često uz Sašino ime išlo je i ime njegove dugogodišnje devojke Jovane Jocić, s kojom je, kako su mediji preneli tokom jučerašnjeg dana, ovoga puta definitivno raskinuo. Ova njegova izjava tumači se kao potvrda tome:

Generalno sam stavio tačku na sva ta nagađanja. Sada više želim da se posvetim svom novom singlu koju ću uskoro objaviti. Veoma se lepo osećam, u svoju muziku sam zaljubljen najviše - rekao je Saša u Premijeri.

A kako izgleda najvažnija dama u Sašinom životu, a to nije Jovana, već njegova mama Milena, mnogi nisu znali. Nežna mama Saše Kovačevića, veoma često je bila u senci, te se nije isticala ni tokom njegovih koncerata. A kako ona izgleda i koliko je on voli, pogledajte ovde:

- Moja lepotica- napisao je jednom prilikom pevač, a njegovi pratioci na društvenoj mreži Instagram su se oduševili i nadovezali komplimentima.

Autor: D. P.

#Saša Kovačević

'