AKTUELNO

Za portal Pink.rs otkrila šta će uraditi povodom ovog incidenta!

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je u novootvoreni butik Lune Đogani upao momak koji je maltretirao njene radnice i vređao blogerku. Ispostavilo se da je u pitanju izvesni Petar, jutjuber koji snima "prank" snimke za potrebe svog Jutjub kanala, te da je sve trebalo da bude samo velika šala.

Foto: Pink.rs

Međutim, Luni nije bilo nimalo prijatno zbog svega što se desilo, te je čak zapretila i tužbom, a u emisiji "Zadruga - Narod pita" javio se Petar i izvređao i blogerku i njenu porodicu i otkrio da je podneo tužbu zbog "skrnavljenja njegove ličnosti". Ipak, za portal Pink.rs Luna je otkrila da li će ona zaista podneti tužbu.

Za njega je sve to bila šala, za mene nije. Htela sam da podnesem tužbu, ali odustala sam, neću da prljam ruke, njemu na čast. Ajde što su hteli da se našale, ali tako da se ponašaju, da ponižavaju na taj način, maltretiraju radnice, ženu koja je bila tamo. Nema opravdanja, to je jako ružno, oni su hteli da naprave "prank", a u jako ružan kontekst su stavili moje ime - zaključila je blogerka.

Foto: Pink.rs

Nama sada samo ostaje da sačekamo i vidimo kakav će epilog ovaj incident dobiti.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'