AKTUELNO

Podlegla povredama.

Majka bivše učesnice "Farme" i manekenke Sare Trajanović, pevačica Rosita Trajanović, preminula je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila juče na putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

Foto: Instagram

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i udario u drugi, a policija je obavila uviđaj. Nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

Da je Rosita Trajanović podlegla povredama potvrdila je i njena prijateljica, pevačica Vanesa Šokčić koja se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom oprostila od pevačice.

Foto: Instagram

Lutko moja, neka te anđeli čuvaju - napisala je Vanesa.

Očevidac koji se našao na mestu nesreće izjavio je za medije da su od siline udara oba automobila potpuno uništena i da su se iz automobila u kom je bila pevačica čuli njeni krici. Očevidac je dodao i da su pored vozila ostala Rositina dokumenta i kutija od mikrofona.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Sara Trajanović bila je učesnica "Farme 5", a ostala je upamćena po ljubavnoj vezi sa pevačem Andrijom Markovićem Akijem. Tokom učešća u rijaliti programu Rosita je bila velika podrška svojoj naslednici, a često je gostovala i u emisijama "Farme".

Foto: RTV Pink

Pink.rs

#Sara Trajanović

'