AKTUELNO

Obožavaoci su jedva dočekali da saznaju ovo.

Ćerka najpoznatije balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović svojom odlukom da se bavi muzikom obradovala je sve svoje pratioce, ali niko nije očekivao da će svima prirediti baš ovakvo iznenađenje.

Naime, Anastasija Ražnatović je već preko godinu dana razmišljala o početku svoje solo muzičke karijere, ali nije mogla da odluči sa kakvom pesmom želi da se predstavi.

Foto: RTV Pink

Ona je posle izvesnog vremena kontaktirala autora Darka Dimitrova i, na svoje veliko zadovoljstvo, otputovala je u Skoplje kako bi snimila pesmu koja je za njen ukus bila i više nego primamljiva i to pod nazivom ,,Savršen par".

Ražnatovićeva je gostovala premijerno u ,,Premijeri - vikend specijalu", a voditelj Ognjen Nestorović dočekao ju je sa velikim iščekivanjem. Ona je u razgovoru sa njim ekskluzivno otkrila šta svojom pesmom želi da poruči svima.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam imala nešto specijalno što bih želela. Želela sam nešto što bi me na prvu oborilo sa nogu. Hvala Bogu, dopala se svima koliko i meni, tako da mi je to najvažnije. To su strastvene veze gde se toliko volite, ne možete jedno bez drugog, a ne možete ni kad ste zajedno. Ja već dugo tražim pesmu i mogu da kažem da sam bila spremna na taj korak, ali jednostavno nisam htela nešto radi reda. Čekala sam da dođe pravi momenat kada će se pojaviti pesma i kada ću naći nešto što mi leži. Darko Dimitrov je drugačiji i čula sam pesme koje je radio, odlučila sam da ga kontaktiram. Otišla sam u Skoplje da čujem pesmu i odmah sam je otpevala - rekla je Anastasija.

Ognjen je u ime gledalaca koji su putem mreže Fejsbuk želeli da saznaju neke pojedinosti o njoj upitao i Anastasiju ko ju je najviše podržao u odluci da se odluči na ovaj korak, a ona je sa ponosom istakla da je to bila porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mamu sam najviše slušala, svi su bili upućeni u taj projekat. Sve vreme je bila uz mene, kao i tetka, Veljko i svi dragi ljudi. Sjajno je sve bilo, nemam nikakvu lošu reč da kažem. Jako mi je drago što imam divnu porodicu koja me podržava. Ja sam tek na početku, ali za sada mi je zanimljivo sve što radim. Uživam u svemu, bavila sam se i modelingom, tako da mi to nije strano - izjavila je Anastasija.

K.Ristić

#Anastasija Ražnatović

'