AKTUELNO

Kaća Grujić oduševila je svoje pratioce na Instagramu setom vrelih fotografija sa letovanja.

Popularna pevačica Katarina Grujić, očigledno, nije ljubitelj zime i niskih temperatura - ona je nedavno hladnu srpsku prestonicu zamenila vrelim temperaturama u Dubaiju u koji je otputovala sa svojim dečkom Nemanjom Buhom, a fotografije sa ovog letovanja usred zime "zapalile su" društvene mreže.

U Kaćinom koferu našli su se provokativni kupaći kostimi koje je pokazala na vrelim plažama, gde se često i rado fotografisala. Njena figura i zanosne obline očarale su sve one koji je prate na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi muškarci poželeli da se nađu u koži njenog dečka, koji se od Kaće nije odvajao.

Inače, Kaća i Nemanja su dane provodili na plažama luksuznog "Hilton" hotela, dok su večeri koristili za obilazak znamenitosti, restorana i romantična uživanja udvoje.

Kaća je pre nekoliko dana stigla u Beograd koji ju je iznenadio hladnim vremenom koje joj nimalo ne prija nakon povratka sa letovanja, a odmah po dolasku pevačica se posvetila svojim brojnim obavezama i snimanju novog albuma.

Autor: D. Tanasijević

#Dubai

#Katarina Grujić

#Nemanja Buha

#Putovanja

#pevačica

'