AKTUELNO

Hoće li joj ona zameriti?

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gostovala je pevačica Goca Božinovska, koja je pričala na temu ljubomore muškaraca i toga kako žene treba da se postave i čime da privuku muškarce, a onda otkrila nešto što je nasmejalo sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dobro je poznato da se Goca već godina druži sa Zlatom Petrović, pa je pevačica otkrila kakva je njena drugarica kad su muškarci u pitanju i šta radi:

Foto: Pink.rs

Mi smo drugarice baš dugo i uvek me je nerviralo to što ona ide na sastanak sa momkom apa-drapa. Uopšte je ne zanima. Ne našminka se. I kaže meni "Sojle, gde si pošla, gde se frakaš ceo dan", a ja joj kažem da tako kao ona ne bih ni na pijacu išla. Ona je bila deset puta voljenija, uvek, ja sam vodila računa, nosila tangice, a ona kaže "Sojle, ja odem na pijacu i kupim ove, to niko ne vidi". Kog god čoveka je upoznala u životu nije se desilo da to bude za jednokratnu upotrebu. Oni su je jurili, mene zvali, oni ljubomorni, a ona ništa - ispričala je Goca Božinovska i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije sigurno da li će Zlata zameriti svojoj drugarici što je otkrila njenu privatnost, ali verujemo da se neće naljutiti.

Autor: N. Vujčić

#Goca Božinovska

#Magazin In

#Zlata Petrović

'