AKTUELNO

Pevačica još nije svesna šta ju je snašlo, ali sreću ne može da sakrije.

Bivša učesnica "Zadruge" Milica Milosavljević Dugalić, postala je pre pet dana, 9. jula, baka, kada je njena ćerka Maša na svet donela sina Luku.

Foto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, Maša se zaljubila i zatrudnela dok je njena majka bila u najgledanijem rijalitiju u regionu, a po izlasku iz njega ona se udala za svog izabranika Ivana Stevančevića.

Danas popodne ponosna baka Milica i otac Ivan izveli su Mašu i Luku iz porodilišta, a portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje su tom prilikom nastale.

Foto: Privatna arhiva

- Lep je kao lutka, on je moj junak, odmah je počeo da se dere, verovatno će da bude pevač kao baka Milica. Hiperaktivan je skroz. Maša kao sve žene koje dobiju prvo dete - potpuno je sluđena, zbunjena, a bogami, ni ja nisam pri sebi - rekla nam je Milica.

Foto: Privatna arhiva

Iako ne krije koliko je srećna zbog toga što ima novog člana porodice, malog "gospodina", kako ga sama naziva, svesna je i kolika je odgovornost došla sa njim.

- Jeste ovo najradosniji trenutak, ali i pored toga što osećam veliku ljubav, osećam i veliku strepnju i odgovornost. Odgovornost osećam prema svom detetu, prema Maši, a zajedno i prema gospodinu koji se rodio - ispričala nam je ona.

Foto: Privatna arhiva

Luka je na rođenju bio težak tačno tri kilograma, a dug 48 centimetara, a vest o njegovom rođenju prva je na Fejsbuku objavial upravo ushićena baka.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: ON SE KOLEBAO, ONA JE BILA ODLUČNA, TO JOJ JE BIO CILJ: Džehverovićke dale svoj sud o RAZVODU KIJE I SLOBE! (FOTO)

- Ja sam srećna što sam postala baba, što mogu da budem ovakva baba i prezenter svih baba na svetu koje imaju toliko energije kao ja - rekla je Milica za kraj.

Foto: Privatna arhiva

Autor: V. T.

#Milica Milisavljević Dugalić

#Porođaj

#Unuk

'