AKTUELNO

Uhvaćeni neposredno pred početak njihovog nastupa.

Grupa "Đans" u kojoj su neki od članova bivši zadrugari Vojke i Palke, nastupala je nedavno na jednom splavu u Beogradu. Bivši učesnici "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, došli su tu da podrže svoje nekadašnje cimere.

Foto: Pink.rs

Te večeri na njihovom nastupu su se pojavili Sara Reljić, Mina Vrbaški, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson, koji su uživali u odličnom provodu. Najveću podršku Vojketu pružila je upravo Sara Reljić.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: SELFI POSLE SE*SA? Mina pokazala NOVOG DEČKA, sličnost sa Đeksonom je očigledna! (FOTO)

Njih dvoje su svoju ljubavnu romansu započeli u "Zadruzi", a ono što je zanimljivo za njih jeste da su se retko kad raspravljali, a i kada su ulazili u svađe to niko nije znao od ostalih zadrugara.

Foto: Pink.rs

Paparaco portala Pink.rs uslikao je Saru Reljić i Vojketa Đansa neposredno pred početak njegovog nastupa. Njih dvoje su se na ivici separea, u kom su bili i ostali zadrugari, strasno ljubili, što možete pogledati na dostupnim fotografijama.

Foto: Pink.rs

Kada se Vojke pojavio sa Palketom na bini, nastalo je opšte oduševljenje među prisutnima, a posle nekoliko otpevanih pesama Vojke je najavio i Saru, koja se pojavila na sceni i zapevala.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE I ZVANIČNO: RAZVELI SE SLOBA I KIJA! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'