AKTUELNO

Svađali se gotovo tokom cele emisije "Zadruga - Narod pita".

Svađe širokih razmera između Lepog Miće i Jelene Golubović trajale su gotovo tokom celog njihovog gostovanja u sinoćnjoj emisiji "Zadruga -  Narod pita" u kojoj je zajedno sa njima gošća bila i Milica Dugalić.

Foto: Pink.rs

Njihove rasprave dovele su Jelenu do toga da je ona u jednom trenutku ustala, skinula bubicu kojom je bila ozvučena i napustila studio, a Lepi Mića joj je i u tim trenucima upućivao komentare u svom stilu.

Foto: RTV Pink

Samo nekoliko minuta pre početka emisije "Zadruga - Narod pita" ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa Jelenom Golubović i Lepim Mićom, a evo šta su oni tada rekli jedno o drugom.

Foto: Pink.rs

Znate uvek kako je sa Mićom, uvek smo prva tri minuta ili prva tri dana dobri, a posle se ne zna... Sa nas dvoje se nikad ne zna, obično dobro sve krene, a posle bude svašta. Ja mislim da se baš nikada naš odnos nije završavao sa gađanjem stolicama baš u emisijama kod vas, ali u rijalitiju je bilo svega. Ima stvari koje nisu još zastarile - rekla je Jelena za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pa Jelena Golubović je moj stari rijaliti suparnik, da ne kažem neprijatelj. Mi smo u žestokim svađama, u svemu se razlikujemo, ali imamo poštovanje jedno prema drugom, jer protivnika ipak moraš poštovati da bi to imalo neko značenje - izjavio je Mića za Pink.rs.

Trenutak kada Jelena Golubović napušta studio emisije "Zadruga - Narod pita" možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: NE ZANIMA ME ZBOG ČEGA NIJE DOŠAO NA OTVARANJE MOG BUTIKA: Luna otkrila DA LI JE POSLE SVEGA U KONTAKTU sa Slobinim RODITELJIMA!

Autor: S. Kuvekalović

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'