AKTUELNO

U isto vreme Mića otvarao svoju fabriku snova.

Luna Đogani otvorila je u Beogradu svoj butik, a gledaoci emisije "Zadruga, narod pita" imali su priliku da pogledaju delić atmosfere sa ovog događaja na kom su se pojavili članovi Lunine porodice, njeni prijatelji, zadrugari, ali i obožavaoci.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je izjavila kako bi volela da ima još jedan butik, kako bi volela da ima i jedan i u inostranstvu i da ima velika očekivanja. U jednom trenutku dotakla se i Slobodana Radanovića sa kojim je bila u vezi tokom boravka u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jeste, čestitao mi je. Zahvalna sam. Pa red je da čestita posle svega, mislim da je ok da čestita! - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović se nije pojavio na otvaranju Luninog butika iako ga je ona pozvala, a Đoganijeva je komentarisala i Kristinu Kockar.

Šta Kija? Nema potrebe da mi čestita. Niko osim mene i moje porodice nije deo moje kolekcije - pričala je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Zadrugari koji su došli na otvaranje Luninog butika čestitali su Đoganijevoj i poželeli joj sve najbolje, a nakon odgledanog priloga gosti u studiju Lepi Mića i Milica Dugalić prokomentarisali su sve ono što su videli.

Gde te vi bili na otvaranju, zašto vi niste bili? - pitao je voditelj Ognjen Nestorović svoje goste.

Foto: RTV Pink

Ja sam otvarao svoju fabriku snova, mene tekstilna industrija ne interesuje. Šalim se, ja njoj želim da ona ima fabriku, a ne butik. Da se bavi modom ceo život, da bude najpoznatija kreatorka na svetu. Ja mogu samo da joj poželim sve najbolje u životu, ali mene to ne interesuje ja imam svoje probleme - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Pozdravljam i poštujem svaku kreativnu i mladu osobu. Pozdravljam i ovo što gospođica Luna radi, ali šta ne volim? Ne volim kada je pljuvala po meni. To je ružno - izjavila je Milica Dugalić.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'