AKTUELNO

Možda ovaj potez bude korak do pomirenja.

Jedan od aktuelnijih parova Rada Manojlović i Haris Berković doživeli su svoj krah u vezi koja je trajala više od dve godine.

Kako se i spekulisalo, on je prevario Radu, a ona je zbog toga odlučila da stavi tačku na sve što je imala sa njim, a tako je ignorisala svaki njegov pokušaj da joj se približi.

Foto: YouTube screenshot

Svestan je da mnogo gubi samim tim što više nije pored Rade, koja je od početka njihove veze bila pokretač svega pozitivnog kako u njihovom odnosu, tako i u njegovoj karijeri. Uvek je bila tu za njega kao najveća podrška i oslonac, a on je uspeo da je izneveri. Sada mu uopšte nije prijatno zbog svega što je uradio i na sve moguće načine pokušava da povrati njeno poverenje - kaže izvor blizak paru.

Pevačica je bila istrajna u svojoj odluci pa je blokirala Harisov broj telefona, a izvor blizak njemu priznao je da on sada preko zajedničkih prijatelja pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Foto: Youtube

Rada je šokirana činjenicom da Haris i dalje želi pomirenje. Ona ne može da veruje da se njen sada već bivši dečko ponaša kao da ništa nije uradio. Prijateljima je rekla da je on mrtav za nju, te da bi najbolje bilo da odustane od ideje o pomirenju. Ona je čvrsto rešila da ga ne želi nazad, iako je svesna da ga još voli. S druge strane, Haris mnogo pati i tuguje i nada se da će mu ona ipak oprostiti - kaže izvor.

Foto: Printscreen

S druge strane, Haris Berković će uskoro promovisati novu pesmu, koju je posvetio Radi Manojlović, a navodno je u toj numeri opisao kako je varao nekadašnju devojku.

Nemoj da me pitaš da li sam te varao, kad i sama znaš da sam bio loš dečko i greške pravio - glase stihovi. Pesmu potpisuju Marko Moreno i Atelje „Trag“, a kako saznajemo, u spotu, čija se premijera očekuje za dva dana, pojavljuje se vrlo provokativna i atraktivna plavuša.

Foto: YouTube screenshot

Podsetimo se da je Manojlovićeva nakon raskida pala u depresiju, a slobodno vreme provodi isključivo sa sestrom.

K.Ristić

#Radmila Rada Manojlović

'