AKTUELNO

Jedva čeka da sazna da li će postati majka devojčice ili dečaka.

Folk pevačica Goga Sekulić nedavno je obradovala domaću javnost kada je obelodanila da je u blagoslovenom stanju, te da će svom vereniku Urošu Domanoviću roditi dete koje je godinama priželjkivala.

Iako pevačica svoju trudnoću vodi u Švajcarskoj, rešila je da se vrati u Srbiju i u Beogradu sazna kog je pola beba koju nosi. Ona je uradila sve potrebne analize, a rezultati se očekuju, kako kaže, već za nekoliko dana.

Foto: Instagram

U Švajcarskoj mi je pružena maksimalna zdravstvena nega u trudnoći, jer država ima najbolje moguće uslove za sve trudnice i zaista sam zadovoljna. 
Međutim, pol naše bebe smo ipak želeli da otkrijemo u Srbiji i saznali smo za prenatalni test najnovije generacije, koji već od 10. nedelje trudnoće detektuje pol bebe, ali i analizira genetsko zdravlje bebe.
Odlučili smo se da dođemo u Srbiju i uradimo ovaj test, koji jedini u našoj zemlji nudi ultraduboko čitanje hromozoma bebe.
 Zaista sve preporuke za ovaj test, a mi smo posebno srećni što i u našoj zemlji postoje ovakve savremene mogućnosti. 
Za nekih 5 dana ćemo saznati pol bebe i biće nam zadovoljstvo da našu sreću tada podelimo sa svima vama - najavila je Goga.

D. T.

#Goga Sekulić

#Trudnoća

#Uroš Domanović

#pevačica

'