AKTUELNO

Budite večeras od 22:45 uz televiziju Pink.

Tokom jubilarne 10. sezone Ognjen Amidžić uspeo je da u svojoj emisiji "Amidži šou" ugosti sve aktuelne domaće zvezde koje su u to vreme bile u centru interesovanja javnosti.

Kroz njegov studio prošli su skoro svi učesnici "Zadruge", pa je odlučio da i u poslednju epizodu ove sezone pozove dvojicu zadrugara.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Pink.rs

Miki Đuričić i Bora Santana pričaće o novoj pesmi "Bankrot", koju je pevač snimio u Kupinovu, ali Ognjenu neće samo oni praviti društvo u studiju.

Foto: Printscreen Youtube

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović je u nedelju, na svoj rođendan, iznenadila svoju publiku i objavila album "Seven" sa devet pesama i spotom za svaku, koje je snimila u rekordnom roku sa dugogodišnjim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom, pa će i ona zajedno sa njima biti gost u večerašnjoj epizodi.

Foto: Promo

Oni će premijerno izvesti neke od pesama sa albuma, a osim toga pričaće i o privatnom životu - Maja će otkriti šta je sebi poželela za 31. rođendan, dok će Buba i Jala govoriti o tome kako su postali trenutno najpopularniji reperi i producenti u regionu, ali će sumirati i utiske sa velikog koncerta na Tašmajdanu, koji je održan 23. juna.

Foto: TvPink Printscreen

Na sve to, očekuje vas i jedno veliko iznenađenje, zato ne propustite fantastičan završetak desete sezone emisije "Amidži šou" večeras od 22:45 samo na TV Pink!

Pink.rs

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

'