AKTUELNO

Ne propustite novu humorističku emisiju na TV Pink.

Iako je TV sezona na izmaku, gledaoce u petak 13. jula od 22 časa očekuje novina iz ružičaste fabrike zabave - u pitanju je humoristički program, i to u formi uvek aktuelne stand up komedije.

Iako je TV sezona na izmaku, gledaoce u petak 13. jula od 22 časa očekuje novina iz ružičaste fabrike zabave - u pitanju je humoristički program, i to u formi uvek aktuelne stand up komedije. Voditelj i domaćin nove stand up emisije u okviru noćnog programa je Miroslav Đorđević, pobednik prve sezone emisije "Audicija" i bivši učesnik najgledanijeg rijalitija “Zadruga”. U svakoj epizodi, Miroslav će u društvu drugih poznatih komičara nastupati na pozornici noćnog programa ali i intervjuisati barem jednu poznatu ličnost, ili nekoga ko baš na njih liči.

Foto: Promo

Mi smo jedna velika porodica. Od spremačice do reditelja, svi smo stvarali jednu veliku pozitivnu energiju i dali smo sve od sebe da je prenesemo i gledaocima kraj malih ekrana. Zadatak ove emisije je da okupi celu porodicu, što je danas možda i nemoguća misija. Emisija je jedan kolaž - postoji stand up segement, i dijalog sa imitatorom. Za razliku od drugih emisija ovog tipa, mi se trudimo da nasmejemo i one na čiji račun pravimo šalu, to je naš cilj - rekao je Miroslav, koji je sarađivao sa brojnim komičarima i imitatorima tokom snimanja emisije.
Što se tiče saradnje sa komičarima, oni su najbolji za koje znam. Pažljivo smo ih birali, a znate onu 'Što se duže prebira pasulj, biće ukusniji kad se kuva' - našalio se Đorđević.

Foto: Promo

Osim sjajnih komičara poput Velimira Tošića i Dejana Tasića Tase, produkcija je angažovala i najbolje scenske maskere i šminkere, te nema sumnje da će ovaj šou moći da stane rame uz rame sa svetskim stand up programima i ponudi nešto drugačiji program.

Ne propustite najbolju noćnu zabavu u novoj emisiji “Komedijaši” u petak 13. jula od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Audicija

#Komedijaši

#Miroslav Đorđević

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#komičar

'