AKTUELNO

Hoće li se vratiti na staro?

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" između ostalih gosti su bili i Marko Miljković i Miljana Kulić, koji su bili veoma prisni dok su boravili u Zadruzi, a ona nije skrivala simpatije koje je gajila prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, situacija je sada potpuno drugačija među njima i više nisu u tako sjajnim odnosima. Oni su imali priliku da pogledaju snimak njihovog odnosa u Zadruzi, od ljubavi do mržnje, ali Miljana nije pogledala snimak s obzirom na to da je u vreme emitovanja izašla iz studija.

Uglavnom je tu bilo nekih normalnih naših odnosa, bilo je svađica, čarki, ali nije bilo ništa loše, korektno i sa moje i sa njene strane. Tako je i sad, Miljana je takva, uradiš joj nešto dobro 1.000 puta, jednom uradiš loše, i ona svu paljbu na tebe. Nekad joj prećutim, nekad oprostim, nekad ne. Trenutno nismo u dobrim odnosima zato što je sve vreme bezobrazna i nikako da kaže nešto lepo i da krene pomirenje. Ona smatra da je to najbolje i ja smatram da tako treba da ostane. Ja njoj ništa nisam učinio, savest mi je čista - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Neka tako ostane, neka ostane. Sada nismo osuđeni jedno na drugo, što se mene tiče, najbolje je da ostanemo na distanci. Miljana se nikad nije družila sa ulizicama, ljudima bez stava - zaključila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'