AKTUELNO

Niko nije znao šta se dešava!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gošće su Miljana i Marija Kulić, Goca Džehverović i Marko Miljković. U jednom trenutku Marija je morala da razjasni i reši sukob koji su Miljana i Goca imale.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Teodora i Goca su imale sukob sa Miljanom, a tom prilikom je Džehverovićka rekla "Setićes se mene na porođaju". Upravo je to uvredilo Mariju i zahtevala je objašnjenje.

Baš me zanima šta je to značilo da će se setiti nje na porođaju? - pitala je Marija.
Ona zna koliko sam ja vezana za moju decu. Ona je tada, kada smo bili u svađi, a zna da sam do tada uvek bila uz nju, napala mene i Teodoru da smo se smejale kada je ona počela da jauče. Teodora se smejala jer ju je Mića masirao, a ona me je napala i vređala moga sina - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Šta god drugo da ste joj rekli, ništa Vam ne bih rekla, ali tako da joj se obratite, to je ružno i ne možete da me ubedite da niste mislili sve najgore. To nije nimalo lepo i vaša će ćerka biti sutra na porođaju, pa ćete videti kako će biti - odgovorila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku Marko Miljković je napustio studio jer je rekao da ne može to da sluša, a onda je i Miljana želela da učini isto! Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'