AKTUELNO

Rešila je da okrene novi list.

Nadežda Biljić proslavila se svojim učešćem u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" a javnost ju je još bolje upoznala i zavolela tokom rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u Beloj kući imala veoma strastvenu vezi sa pčelarom iz Kupinova, Mikijem Đuričićem. Snimak njihovog intimnog odnosa zapalio je internet, a njih dvoje su nakon objavljivanja istog svoju ljubav priznali javno.

Ipak, ova romansa nije potrajala, a Nadežda i Miki su po napuštanju "Zadruge" krenuli svako svojim putem. Đuričić se vratio bivšoj devojci, sa kojom je čak otpočeo i zajednički život, a novi list okrenula je i Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DŽENAN IMA AMNEZIJU? Izjavio je da ne poznaje Baneta Čolaka, a on je sada BRUTALNO ODGOVORIO pevaču! (FOTO)

Kako smo saznali, Biljićeva je započela tajnu vezu sa jednim svojim kolegom, popularnim mladim pevačem, a njihova ljubav iz dana u dan postaje sve jača.

Nada se zaljubila do ušiju. Oni svaki slobodan trenutak provode zajedno, sjajno se slažu. Pošto su iz iste profesije, mogu da razumeju obaveze koje oboje imaju, naročito sada, kada je izašla nova Nadina pesma. Ona ga još uvek nije upoznala sa roditeljima, ali nema sumnje da će ga Slavica i Radoje odlično prihvatiti - rekla je pevačicina prijateljica koja je insistirala da ostane anonimna.

Foto: Pink.rs

Kako bi saznali da li su ove informacije istinite, pozvali smo Biljićevu koja je pokušala da ostane misteriozna, ali joj to nije pošlo za rukom.

Istina je da sam emotivno ispunjena ali ne želim još ništa da otkrivam, da ne bi krenulo po zlu. Poučena prethodnim iskustvom, ovog puta ću svoju intimu sačuvati za sebe - rekla je Nadežda, koja nije želela da nam otkrije da li njen emotivni partner poznata ličnost ili je neko ko nije deo javnog života Srbije.

Podsetimo, Nadežda je nedavno izdala novu pesmu pod nazivom "Budale" koju je dobila na poklon od produkcije TV Pink, a za koju je snimila i spot. Ova numera je za kratko vreme postigla veliki uspeh, a ukoliko još uvek niste čuli ovaj hit možete to učiniti u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'