AKTUELNO

Od Jale i Bube je tražila samo jedno.

Nakon što je pre tačno godinu dana promovisala album “Viktorijina tajna” koji je oborio rekorde po slušanosti, pevačica Maja Berović danas je izdala novi album “Seven”.

Foto: Printscreen Youtube

Ime albuma ima posebnu simboliku za pevačicu jer je Maja rođena u sedmom mesecu, ovo joj je sedmi studijski album koji svojoj publici poklanja na svoj rođendan.

Čak dva najprovokativnija spota snimljena su na Kubi, zbog čega je pevačica bila primorana da dane i noći provodi na plaži.

Foto: Printscreen Youtube

- Previše je bilo naporno da za nekoliko dana snimimo dva spota, ali smo uspeli u tome. Mislila sam da ću toplotni udar dobiti koliko je sunce bilo jako. Biću skromna i reći ću da sam ponosna što sam za rekordno kratko vreme izdala novi album sa čak devet pesama i za svaku od njih smo uradili fenomenalne spotove. Veoma mi je bitno mišljenje publike, tako da željno iščekujem njihove komentare. Tekstove za pesme su pisali Jala Brat i Buba Koreli, a ja sam tražila samo jedno - da u svakaj numeri postoji deo koji ima veze sa nekim delom mog privatnog života koji publika do sada nije upoznala - objasnila nam je Maja.

Foto: Printscreen Youtube

Na albumu “Seven” se nalazi devet pesama - “Samo”, “Načisto”, “Zora”, “Ljubomora”, “Sahara”, “Pravo vreme”, “Dilajla”, “Neka stvar”, “V.I.P” Oni koji su već imali priliku da čuju Majine nove pesme kažu da je postavila nove standarde u svetu muzike. Tekstove i muziku su radili Jala Brat i Buba Koreli, dok aranžman potpisuju Marko Dragič-Pablo i Rimda.

Majin novi CD će se od sledeće nedelje naći u prodaji, a spotovi su objavljeni na oficijalnom Jutjub kanalu Maje Berović. Svih devet pesama možete poslušati u nastavku:

Pink.rs

#Maja Berović

#pevačica

'