AKTUELNO

Zabava je zagarantovana.

Prva sezona najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", završena je pre više od dve nedelje, ali javnost i dalje interesuje ono što imaju da kažu učesnici koji su napustili velelepno zdanje u Šimanovcima, u kom su proveli nekoliko meseci.

Odgovori na mnoga pitanja interesuju verne gledaoce, pa će oni imati priliku da ih i večeras postave bivšim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras će u studiju na pitanja gledalaca u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovati veoma zanimljiva ekipa.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, bračni par Divna Milanović i Marko Kocić, koji su poznati po učešću u emisiji DNK, srešće se sa svojim starim cimerima, bivšim verenicima Nadeždom Biljić i Mikijem Đuričićem.

Foto: Pink.rs

Ova imena garantuju dobru zabavu, a na sve to u emisiji ćemo čuti i premijeru Nadeždine pesme "Budale" koju je dobila od televizije Pink nakon učešća u "Zadrugoviziji 4". Prema nekoliko sekundi pesme, koji se mogu čuti u donjem snimku, možemo zaključiti da će ovo biti jedan pravi hit, što zbog moderne muzike, što zbog Nadeždinog moćnog glasa.

Budite večeras uz televiziju Pink i emisiju "Zadruga - Narod pita" od 22 časa i saznajte sve što vas zanima o gorepomenutoj četvorci.

Pink.rs

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'