AKTUELNO

Kod nje nije bio!

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je snimila bivšeg zadrugara i pevača Slobodana Radanovića kako sa velikim buketom cveća ulazi u jednu zgradu odakle nije izlazio satima.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova supruga Kristina Kockar, koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga" sa Lunom Đogani, za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, prokomentarisala je celu situaciju.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF, DUŠICA, KIJA, SLOBA... Zadruga ima najkreativnije fanove! Pogledajte karikaturu koja je APSOLUTNI HIT na Instagramu! (FOTO)

Ne znam gde je krenuo, ja ne živim na toj adresi, niti je on bio u mojoj zgradi gde ja trenutno živim, jer ne zna gde sam, ali super, lepo od njega kao džentlmena da nekoj ženi nosi cveće - kaže Kija za Pink.rs.

U nastavku razgovora sa nama Kija nam je otkrila i detalje iz svoje veze, a kasnije i braka sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: Printscreen Instagram

Ja sam 101 ružu dobila od njega. Donosio mi je stalno cveće, ne mogu da grešim dušu. On je bio i romantičan i stvarno je bilo toliko lepih gestova od strane njega. Naravno, to se sve smanjilo u proteklih par godina, ali na početku je bilo tako. Tako da smatram da treba da nastavi sa lepim gestovima - priča Kristina.

Kako je izgledalo kada Slobodan Radanović prvo kupuje, a zatim i odlazi sa cvećem u ruci u stan kod nepoznate devojke pogledajte u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: SVI SU POMISLILI DA SE VERILA: Kija Kockar za Pink.rs otkrila KO JOJ JE DAO PRSTEN I ŠTA JE URADILA SA ONIM SLOBINIM! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'