AKTUELNO

Panić nije mogao da veruje šta je sve ispričala o njemu.

Maneken Tomislav Panić privukao je veliku pažnju javnosti kada je postao učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruge. Povrh svojih manira koje je isticao, on je na svojstven način pred kamerama uspeo da šarmira i Minu Vrbaški sa kojom je pred kamera imao i vrele akcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su po izlasku iz Bele kuće priznali da su okončali svoju vezu, ali da su bez obzira na sve ostali u dobrim i prijateljskim odnosima.

Međutim pre samo nekoliko nedelja u javnosti je procurila informacija da su se Mina i Toma žestoko posvađali, a ona je za jedan tabloid dala intervju u kojem je naglasila da je njen bivši dečko narkoman i nasilnik, što je njega izbacilo iz takta.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen Youtube

On nije mogao da veruje šta je sve zahvaljujući njoj pročitao o sebi, pa je javno istakao da joj zbog toga sledi tužba, jer je, po njegovim rečima, iznela gnusne laži i neistine koje mogu da naruše njegovu reputaciju i ugroze karijeru.

Kome to uskoro sledi tužba? - pitao se Toma, koji je jasno aludirao na Minu.

Mi smo odmah stupili u kontakt sa Minom kako bismo saznali da li će ona nešto preduzeti povodom toga, a po odgovoru se moglo primetiti da je ove pretnje nimalo nisu dotakle.

Samo neka nastavi, neka mu je sa srećom - rekla je Mina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta će njih dvoje reći na sve ovo i da li će Toma zaista pokrenuti tužbu preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Tomislav Panić

'