AKTUELNO

Nije mu lako!

Pinkova zvezda Slobodan Radanović nakon završetka najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' ima malo slobodnog vremena zbog brojnih poslovnih obaveza i velikog broja nastupa. Međutim, kada je u prilici, Sloba rado odgovara fanovima na poruke koje mu svakodnevno u velikom broju stižu na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Osim poruka podrške, Sloba se, kako saznajemo, susreće i sa žestokim pretnjama, i to od strane fanova Kristine Kije Kockar.

- Slobi putem društvenih mreža fanovi njegove supruge šalju svakakve poruke, a među njima najviše ima pretnji i uvreda. Uglavnom mu pišu da je zaslužio sve najgore, a šalju mu i morbidne fotografije. Iako se trudi da bude iznad toga, ovakve zastrašujuće poruke koje dobija zbog Kije mu teško padaju, čak ima i nesanice - kaže za Pink.rs dobro obavešteni izvor, a Sloba to i potvrđuje:

Foto: Pink.rs

-  Tačno je da svakodnevno dobijam veoma neprijatne poruke od Kijinih fanova. Ja sve mogu da razumem, i to da oni  nju toliko vole i podržavaju, ali smatram da je sve to otišlo predaleko. Toliko daleko se ide da se meni preti smrću i šalju svakakve uznemirujuće fotografije i poruke, to je strašno - rekao je Radanović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: S. Radanović

#Pretnja

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'