AKTUELNO

Radanović još uvek nije potpisao papire za razvod braka od Kockareve.

Posle odlaganja Slobodan Radanović uskoro bi trebalo da potpiše papire za ravod braka od svoje supruge koju je u rijaliti programu "Zadruga" prevario sa Lunom Đogani, a Kristina Kockar to je već učinila.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Gostujući u jutarnjem programu RTV Pink, novinar i nekadašnji zadrugar Milan Milošević izneo je i svoje mišljenje kada je u pitanju ova tema koja je trenutno veoma aktuelna.

Pa mislim da se tu kupuje vreme, da nisu sigurni u svoje emocije i da će to da potraje. Godina prođe, a Sloba i Kija nikad - u svom stilu je pričao Milan Milošević.

Novinar je takođe rekao i kako smatra da će Kristina Kija Kockar biti sjajna pevačica zbog svog velikog talenta za pevanje, a dotakao se i navodne ljubavne veze između Ane Korać i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Milošević je izjavio kako ima navode koji nisu sigurni, ali da su po njegovim saznanjima Ana i Sloba imali romansu pre "Zadruge" kada Koraćeva nije poznavala Kockarevu. Takođe Milan je izjavio i kako je nakon svega Ana stavila prijateljstvo sa Kijom na prvo mesto i udaljila se od Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVDE TRENUTNO ŽIVI: Evo šta je sve radila Kija nakon gostovanja sa Lunom i Slobom u emisiji Amidži šou! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'