AKTUELNO

Nenad Marinković Gastoz nedavno je započeo svoju pevačku karijeru.

U najluđoj noći u jednom restoranu u Beču Nenad Marinković Gastoz nastupaće zajedno sa Zlatom Petrović.

Rijaliti zvezda je svoju muzičku karijeru započeo pre nešto više od mesec dana kada je objavio prvi singl pod nazivom "Namerno". Gastozova majka je preminula 7. decembra, a dva dana kasnije su komšije pronašle njeno beživotno telo u stanu u Parizu gde je živela poslednjih nekoliko godina.

Foto: Instagram

Gastoza je smrt majke jako pogodila, ali on uprkos tome planira da peva za Novu godinu u Beču, u restoranu u kom je ranije već dogovorio posao.

Nisam hteo da ga uznemiravam, pustiću da sve to malo prođe, ali da je otkazao, sigurno bi me pozvao, bar zbog hotela jer zna da je sve to rezervisano za njega. On je u oktobru uzeo kaparu. Pored njega, biće tu još naših pevača - Zvonko Demirović, Ema Ema, Zlata Petrović, Emir Habibović, pa će mu biti lakše - rekao je vlasnik restorana za Kurir.

Foto: Printscreen

Mnogo mi je žao što mu se to dogodilo, ali život mora da ide dalje. Pravi je šoumen, pun je energije i želim mu mnogo uspeha. Ne daj bože nikome to što se njemu dogodilo. Život mu se promenio u sekundi. Ne očekujem od njega ne znam ni ja šta, neka doprinese atmosferi koliko bude mogao. Zbog njega je dosta omladine uzelo karte. Mi ga očekujemo i nadamo se da će sve biti okej - rekao je gazda Milivoje.

J. V.

#Nenad Marinković Gastoz

#koncert

#pevač

'