AKTUELNO

Uskoro bi trebalo da potpiše papire za razvod braka od Kije!

Ekipa "Paparaco lova" snimila je Slobu Radanovića ispred zgrade TV Pink, a nakon upotrebe mobilnog telefona, ovaj zadrugar je prešao ulicu i ušao u prvo taksi vozilo koje je naišlo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je zatim otišao na Kanarevo brdo, a onda ušao u izložbeni prostor jedne radnje za prodaju PVC stolarije. Snimatelj "Paparaco lova" je uz pomoć špijunske kamere ušao u radnju izigravajući kupca kako bi mogao da snimi sve ono što pevač radi.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je sve vreme razgledao stolariju, što nagoveštava da je možda doneo odluku da napravi promenu u svom stanu ili ipak ima nameru da nekome kupi nove prozore. Nakon što je posetio ovu prodavnicu, Radanovića je jedna ženska osoba dovozila nazad do zgrade RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Potom je bivši zadrugar otišao u cvećaru, odakle je izašao sa velikim buketom, a onda ponovo zustavio taksi i otišao u jedan stan, a iz zgrade nije izlazio satima. Podsetimo, Slobodan Radanović uskoro bi trebalo da potpiše papire za razvod braka od supruge Kristine Kockar koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga".

PROČITAJTE: UHVAĆEN U NEZGODNOM TRENUTKU? Evo šta je Sloba radio na trafici! (PAPARACO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'