AKTUELNO

Provode sve više vremena zajedno.

Bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić odlučila je da definitivno stavi tačku na vezu sa Filipom Đukićem, pa tako trenutno uživa bez dečka po noćnim klubovima. Ovoj nekadašnjoj učesnici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" trenutno društvo najčešće pravi bivša cimerka Mina Vrbaški.

Foto: Printscreen Youtube

Po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram može se zaključiti da su Marija Ana i Mina postale nerazdvojne. Vrbaški je na svom nalogu objavila i zanimljive video-snimke sa Smiljanićevom na kojima Marija Ana izgleda zanosno.

Foto: Printscreen Instagram

U objavama Mine Vrbaški može se videti kako njih dve zajedno uživaju igrajući u klubu, a Mina je u jednom trenutku čak i mazila Mariju Anu po grudima. Sutradan Vrbaški je nastavila sa prilozima u kojima je glavni akter upravo Marija.

Foto: Printscreen Instagram

Tako se u narednim snimcima koje je Vrbaški objavila, može videti Marija Ana u crnoj odevnoj kombinaciji i crnim mrežastim čarapama, a Mina je kameru svog mobilnog telefona držala usmerenu ka Marijinom međunožju.

Foto: Printscreen Instagram

Tu su i snimci na kojima Marija leži na krevetu, a u prvi plan su došle njene noge. Na svom profilu Mina je objavila i par snimaka u kojima Marija Ana na sebi ima kupaći kostim. Vreme će pokazati da li će Mina svima predstaviti još neke atribute ove nekadašnje učesnice "Zadruge".

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: OTKRIVAMO: Bora Santana snima spot sa Mikijem Đuričićem i OVOM ATRAKTIVNOM ZADRUGARKOM, Maca će poludeti kad čuje KO JE NJENA ZAMENA!

Autor: S. K.

#Marija Ana Smiljanić

#Mina Vrbaški

'