AKTUELNO

Diskrecija će pobesneti zbog ovoga!

Bora Santana je odmah po izlasku iz ''Zadruge'' bio preokupiran brojnim obavezama, a veliki uspon doživeo je na nastupu u Nemačkoj gde mu se pridružila i Kristina Kockar. Oni su zapalili scenu, a onda se na svom Instagram profilu pohvalio svojom novom pesmom koja će će uskoro ugledati svetlost dana.

Budući da je za to bio predviđen i spot, zanimalo nas je šta će to Bora predstaviti svojoj publici, a izvor blizak Bori otkrio je nešto što će sigurno oduševiti javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je za portal Pink.rs otkrio kakvi su planovi i kakva je to tajna koju ovaj zadrugar krije.

Čuo sam da će Bora snimati spot u Kupinovu, a tamo će ga dočekati Miki Đuričić koji će biti lažni menadžer u njegovom spotu. On je zvao Anu da bude glavna uloga u spotu, hoće da napravi spektakl isto kao što je i u Zadruzi. Ne znam tačno neke detalje, ali po onome što sam čuo, biće top, a Maci sigurno neće biti dobro kada vide sa kim su je Miki i Bora zamenili - otkrio je izvor blizak Ani koji je insititirao na tome da ostane anoniman.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je Bora pred kamerama u Beloj kući javno priznao da potajno gaji simpatije prema ovoj atraktivnoj zadrugarki, nema sumnje zašto je baš ona bila njegov izbor.

Foto: Pink.rs

Kako će izgledati spot koji će ovih dana snimiti Bora, Miki i Ana, ali i kako će Maca podneti ova dešavanja, ostaje da vidimo!

K.Ristić

#Bora Santana

'