AKTUELNO

Ne propustite emisiju "Rada sam" večeras od 23 časa.

Lice TV Pink, Radu Radenović, ove televizijske sezone gledali ste kao jednog od voditelja najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", a od večeras, svake srede uživo od 23 časa, pratićete novu sezonu njene autorske emisije "Rada sam".

Foto: Promo

Ova emisija je u prošloj sezonu u sklopu "Noćnog programa" postigla veliki uspeh, zbog čega ćete od večeras ponovo gledati "Rada sam".

Koncept emisije ostao je isti: u tri prostorije, Rada će sa svojim gostima razgovarati na različiti teme. Za šankom će se pokrenuti aktuelne teme, u dnevnoj sobi poslovne, dok je spavaća soba rezervisana za intimnija pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva emisija nove sezone donosi ekskluzivno gostovanje - gost će večeras biti proslavljeni fudbaler i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević.

Foto: Beta

Rada će sa Savom razgovarati o fubalu, učinku naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, aktuelnim temama, ali i privatnom životu.

Emisija će i ovog puta ići uživo svake srede od 23 časa, i biće interaktivna: gledaoci će ponovo imati priliku da uključuju i postavljaju pitanja. Moj poklon publici svake nedelje će biti gost, sa kojim će moći da pričaju - rekla je Rada.

Foto: Pink.rs

Ne propustite novu sezonu emisije "Rada sam" od večeras, svake srede uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Fudbaler

#Fudbalski Savez Srbije | FSS

#Rada Radenović

#Rada sam

#Savo Milošević

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'