AKTUELNO

Atraktivna učesnica prve sezone rijalitija ''Zadruga'' dobila je nepristojnu ponudu.

Učesnici rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti, ''Zadruge'', i dalje su glavne zvezde u svim medijima, a javnost bruji o svakom njihovom koraku. Većina zadrugara je počela da gradi uspešne karijere nakon napuštanja Bele kuće, a poslovne ponude su počele stalno da pristižu.

Pored poslovnih, pojedini zadrugari su dobili i ponude druge vrste. Naime, kako portal Pink.rs saznaje, Zorana Stefanov, Pinkova zvezda i učesnica koja je ostavila veliki trag u prvoj sezoni "Zadruge", bila je na meti udvaranja ruskog tajkuna.

Foto: Pink.rs

Ovaj markantni gospodin je lepoj pevačici nudio skupocene poklone, čak i jahtu, kako bi došla kod njega u posetu i kako bi se bliže upoznao sa njom.

- Kontroverzni ruski biznismen čuo je za Zoranu dok je bila u ''Zadruzi''. Svojom lepotom mu je odmah privukla pažnju, a čim je ona napustila rijaliti počeo je da je ''uhodi'' na društvenim mrežama, da joj šalje poruke kako želi da provede sa njom bar nekoliko dana na njegovoj jahti, nudio joj je i skupocene poklone, nakit, ma pokušavao je na sve načine da je namami, ali je ona sve to odbila - rekao je za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

PROČITAJTE JOŠ: HIT U NAJAVI? Miki Đuričić snimio pesmu, evo i sa kim! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Tim povodom kontaktirali smo Zoranu, kako bismo iz prve ruke saznali da li je dobila ovu ponudu i kako je na nju reagovala.

Ne znam kako ste za to saznali. Jeste, istina je. Dobila sam poruku na duštvenim mrežama od ruskog biznismena. On je želeo da mi pošalje nakit, garderobu na kućnu adresu... Želeo je i jahtu da mi pokloni samo da dođem kod njega na nekoliko dana. To je inače naš čovek koji već godinama živi u Rusiji. Ja nisam želela da zalazim dublje u te razgovore i naravno da sam ga odbila. Svojim učešćem u "Zadruzi" pokazala sam da nisam jedna od takvih devojaka, i stvarno ne znam odakle je nekome palo na pamet da mi tako nešto predloži - priznala je Zorana za Pink.rs.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'