AKTUELNO

Gazda Paja je fanove obradovao još jednim letnjim hitom.

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, je nakon postignutog uspeha sa pesmom "1000 evra" objavio još jednu pesmu, koja nosi naziv "Nightlife".

Ova numera već ima gotovo pola miliona pregleda, i ušla je na trending na Jutjubu u Srbiji, što je dovoljan pokazatelj da je i ona naišla na odličnu reakciju publike, kao i Pajini prethodni singlovi.

Kao i uvek, tekst sam ja pisao, a za muziku je zadužen DJ A.S.One, jedan od najpoznatijih švajcarskih di-džejeva. Takođe, radili smo i sa švajcarskim producentom pod imenom Chekaa. Dakle jedna internacionalna saradnja, a samim tim i zvuk s obzirom na to da sam radio u Cirihu. Hteo sam malo da izađem iz svog studija i da vidim kako ću se snaći u novom okruženju. Spot je radio David Ljubenović i produkcijska kuca "DaVideo" u koprodukcijii sa mojim izdavačima "TwoLouder Media". Dakle, dosta je bilo ideja, kako u ekipi, tako i mojih ideja i moje izdavačke kuće, koje su David njegov tim odlično sproveli u stvarnost - rekao je Gazda Paja.

Foto: Promo

S obzirom na to da pesma nosi naziv "Nightlife", što u prevodu znači noćni život, pitali smo Paju da li mu je beogradski noćni život bio inspiacija za stvaranje ove pesme.

Konkretno za ovu pesmu inspiracija jeste bio beogradski noćni život i devojke ovog grada. Nisam hteo da pišem o "opasnoj ribi iz kluba" i o brendovima, što je česta tema u današnjim pesmama. Ovo je malo realnija priča o devojkama koje ne žele da im drugi pričaju kako će da žive - objasnio je popularni reper.

Prethodna pesma "1000 evra" postala je veliki hit, kako na Jutjubu, tako i u klubovima, pa nas je zanimalo da li je bila velika odgovornost u tako kratkom roku izbaciti narednu.

Ja stvarno sada više ne razmišljam o tome da li će pesma postati hit. Živimo u vremenu gde pesme traju koliko i story na Instagramu, tako da pišem tekstove i muziku koji meni prijaju. Trudim se da kažem nešto što se tiče svih nas, i ne bih da se pravim pametan, ali danas meni svi zvuče isto, a to sam kroz celu karijeru pokušavao da izbegnem i da budem kreativan i originalan koliko je to moguće. Uvek se trudim da kažem nešto novo i da se ne ponavljam, a to je danas, u ovom vremenu hiperprodukcije, veoma teško. Bitno je da publika skapira da je to što pričam kroz pesme stvarno i da se zaista dešava - kaže Paja.

Foto: Promo

Za kraj, pitali smo Gazda Paju kakva su njegova očekivanja od pesme "Nightlife".

Voleo bih da i ova pesma bude slušana kao i moj prošli singl b1000 evra". Na Jutjubu smo ušli na trending posle jednog dana u 5 zemalja, što je veliki uspeh. Ja mogu da napravim opet pesme kao sto su "1000 evra" i "Čke beogradske", ali nisam u fazonu da pravim nastavak filma, već da napravim novi sa novom atmosferom, zvukom, ludilom koje nas okružuje, sve to spakovano u tri minuta gazdarske magije. Drago mi je što publika ovako reagujei zelim da im se zahvalim za podršku i ljubav koju pružaju . Zato im obećavam nove pesme i spotove do kraja leta - rekao je Gazda Paja.

Foto: Promo

Do sledeće pesme, poslušajte najnoviju Gazda Pajinu pesmu "Nightlife".

Autor: Pink.rs

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Pesma

#Reper

'