AKTUELNO

Nije želeo da govori za medije.

Završeno je današnje suđenje Luki Lazetiću, koji se tereti da je izvršio nasilje u porodici i naneo telesne povrede pop zvezdi Nataši Bekvalac.

Foto: Pink.rs

Pevačica je samo dva minuta po početku suđenja napustila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, a njen advokat je okupljenim novinarima objasnio da će ona dati iskaz naknadno.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Gospodin Lazukić ima, ni manje ni više nego pet branilaca, te je pretres potrajao. Nataša je zbog svojih obaveza morala da napusti suđenje. Pretres još uvek traje, a nakon njegovog završetka, moje kolege iz Advokatske kancelarije Aleksić novinarima će dati izjavu o pretresu - rekao je Vlček novinarima ispred Prvog osnovnog suda, iz kojeg je nakon nekoliko sati odjurio i Luka Lazukić.

Foto: Pink.rs

Iako je tokom polučasovne pauze obećao novinarima da će se obratiti po završetku suđenja, Lazukić to nije učinio, već je po izlasku iz sudnice otrčao do automobila i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Foto: Pink.rs

S druge strane, deo njegovih advokata obratio se okupljenim novinarima.

Foto: Pink.rs

Ne bismo sad komentarisali previše oko samog postupka, mogu da kažem da smo zadovoljni dosadašnjim radom tužilaštva i suda. Ovo prvo ročište je dobro prošlo, naredno je zakazano za 20. jul, tada će okrivljeni davati svoju odbranu i to je sve što mogu da vam kažem u ovom trenutku.

S. K. / D. T.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'