AKTUELNO

Gledateljka ne predviđa blistavu budućnost ovom ljubavnom paru.

Gledateljka koja se uključila u emisiju "Zadruga, narod pita", nakon pohvala, pitala je Saru Reljić da li je shvatila da je samo Vojke Đans bio uvek uz nju, a zatim je imala i pitanje za repera.

Foto: RTV Pink

Ja sam to uvek znala. Od prvog do poslednjeg dana, zato se nisam previše zbližavala sa ljudima. Ja sam se držala samo njega, on mene. Naravno da sam u svakom momentu videla da mi je Vojke prijatelj. Ja sam svaki put rekla da je jedino Vojke meni prijatelj, kao što se ispostavilo na kraju. Napolju ćemo videti ko je prijatelj, a ko nije - rekla je Sara Reljić.

Foto: RTV Pink

Vojke je zatim dobio komplimente od strane gledateljke koja je reperu rekla kako je on za nju najlepši zadrugar, a onda ga pitala da li misli da je razlika od deset godina između njega i Sare, premostiva i da li njih dvoje mogu da funkcionišu privatno kao da nema razlike od deset godina.

Foto: RTV Pink

Dok smo bili tamo čuli ste da sam je savetovao, da se ne svađa... Mene je najviše u Zadruzi i nerviralo kada se ona nervira, kada je napadaju i kada se svađaju i možda ste kroz to primetili da se oseća ta razlika u godinama, ali mislim što se tiče ljubavi, tu nema nikakvih razlika i granica, tako da se nadamo da će to da traje, sve je spontano i normalno - izjavio je Vojke.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u emisiji "Zadruga, narod pita".

Autor: S. K.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'