AKTUELNO

Popularna pevačica se opustila uz muziku, pa je pevač to iskoristio i snimio je.

Pevačica Dragana Mirković ne izlazi često i retko se može videti u provodu, ali sada je njen kolega napravio snimak kojim je zabeležio momenat kad se ona opustila.

Foto: Promo

Članica žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za talentovane pevače u regionu, održala je pre dve noći koncert u Sofiji u Bugarskoj, a onda se dobro provela na žurci organizovanoj posle njega.

Foto: Promo

Kao predgrupa Dragani nastupila je popularna grupa "Ministarke", a frontmenka ovog benda, Edita Aradinović, u više navrata zahvalila se Dragani što im je izašla u susret i ukazala poverenje da pevaju u Bugarskoj na koncertu tako velike zvezde, da im to kao grupi puno znači i Dragani se zahvalila rečima "Hvala našoj najvećoj zvezdi, Dragani Mirković".

Foto: Promo

Dragana se pojavila na bini u kočijama iz Viminacijuma i započela koncert pesmom "Umirem majko".

Foto: Promo

Osim starih i dobro poznatih hitova, publika je više puta tražila da čuje i dva nova, "Lepi moj" i "Zašto me tražiš", a Dragana im je izašla u susret.

Foto: Promo

Posle četiri sata pevanja, Dragana se od publike oprostila pesmom "Zajdi, zajdi", a onda je usledio afterparti.

Snimak razigrane Dragane sa žurke napravio je njen kolega Danijel Đurić, koji je bio gost na njenom koncertu, gde su otpevali duet "Život moj", koji su snimili pre nekoliko godina.

On je prethodno objavio nekoliko fotografija sa dragom koleginicom, a onda i ovaj video.

- Deo atmosfere sa afretpartija posle koncerta u Sofiji - napisao je u okviru objave.

I Dragana je na svom nalogu na Instagramu objavila snimak sa koncerta na kom peva pesmu "Od kad sam se u tebe zaljubila".

Ali fotografija na kojoj se sputila do ograde, do prvog reda, da bi se fotografisala sa fanovima koji su joj prišli najbliže, najviše govori o tome koliko je ova zvezda voljena i u susednoj zemlji.

Autor: V. T.

#Danijel Đokić

#Dragana Mirković

#koncert

#pevačica

'