AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno kad je za to čuo.

Emisija koju su svi gledaoci kraj malih ekrana jedva dočekali je ,,Narod pita finaliste" a voditeljka Dušica Jakovljević potrudila se da sve zadrugare ugosti na najbolji mogući način.

Milan Milošević bio je jedan od gostiju, a u toku emisije javio se i jedan gledalac koji je od novinara zahtevao da razreši jednu nedoumicu. Naime, njega je zanimalo zbog čega je on i dalje u dobrim odnosima sa Lunom Đogani kad zna da je Anabela Atijas izjavila da joj je on smrtni neprijatelj.

Foto: RTV Pink

Sve što je bilo tokom naših rasprava, shvatila je da sam bio u pravu. Govorila je da sam loš čovek, a na kraju je priznala da to nije mislila. Ne vidim razloga zašto se ja ne bih družio, pogotovo kad sam deo javne scene i moj posao je da sarađujem sa svima i svima su otvorena vrata. Ne znači da mi treba da budemo prijatelji i pijemo kafe. Ali, mi smo mnogo vremena proveli zajedno i svi su dobrodošli - rekao je Milan.

Foto: Pink.rs

Međutim, on je iskoristio priliku i da prokomentariše odnos između Anabele i Jovane Tomić Matore koje su u noći superfinala ušle u žestoku raspravu.

Ne podržavam to što je Anabela ušla sa Matorom u raspravu. Ja znam šta se desilo, ali Matora će ostati džentlmen do kraja. Ona ima Anabelu kao kec u rukavu - dodao je novinar.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'