AKTUELNO

Za večerašnju emisiju obukla haljinu koju je dobila od Vojketove majke.

Gosti večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" kod voditeljke Dušice Jakovljević su Milan Milošević, Vojke Đans i Sara Reljić. Ovi bivši zadrugari i finalisti najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga" odgovaraju na pitanja gledalaca koji se uživo uključuju u program.

Foto: RTV Pink

Pre uključenja gledalaca, Vojke Đans izjavio je kako slobodno vreme nakon izlaska iz "Zadruge", najviše voli da provodi upravo sa Sarom, a reper je najavio i da njih dvoje snimaju duetsku pesmu. Reljićeva je istakla i kako je za ovu emisiju obluka haljinu koju je dobila od Vojketove majke.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku bilo je reči i o raspravama, svađama i raskidima između Sare Reljić i Vojketa Đansa, što mnogi nisu mogli da primete.

To se najmanje moglo primetiti, oni su to vešto krili. Oni su to činili van spavaće sobe i van stola. Svaki put kada sam video suze u Sarinim očima, ja sam znao da su se oni posvađali. Vojke se trudio maksimalno da joj da deo sebe. To što ćuti i ne skače za stolom, ne znači da je manje voli, ona je to shvatila i onda su prestale svađe. Ja se sećam te prve Sarine selidbe, te prve svađe i raskida - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Ja sam se setila, kada smo mi to nešto raskinuli, on je meni rekao nešto da nemam obzira, a meni je u glavi bilo kao da je to suština odnosa sa njim i on meni kaže reči koje su totalne suprotnosti i eto to je bio taj raskid. Ležim i gledam hoće li on prvi da mi se obrati i on kao nešto bleji i na kraju su nas gledaoci pitali da li smo sve rekli šta smo imali jedno drugom i onda je on rekao: "Nismo" i onda smo krenuli dalje - izjavila je Sara.

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Milošević

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'