AKTUELNO

Zorica Marković u intervjuu za Pink.rs komentarisala ljubavni trougao i Slobine roditelje.

Nakon što je završen rijaliti program "Zadruga" koji je pomerio sve granice, Zorica Marković pevačica i bivša stanarka Bele kuće u razgovoru za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs otkrila je da joj veoma nedostaje "Zadruga" kao i svi nekadašnji stanari, pa čak i oni sa kojima nije imala iste stavove.

Foto: Pink.rs

Zorica nam je rekla i da je srećna što je pobedu odnela Kristina Kija Kockar koju je suprug Slobodan Radanović prevario pred milionima sa Lunom Đogani.

Ja bih volela da svi oni iskoriste svoju popularnost i ulepšaju sebi živote. Jedino mi smeta što je ta prevara bila tako javno, da niste u javnosti, pa radite šta hoćete i j*bite se... Ali sve je javno - govorila je Zorica Marković o Luni i Slobi.

Foto: Printscreen Youtube

Gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita", Slobodan Radanović je izjavio kako možda postoji mogućnost da se pomiri sa suprugom Kristinom Kockar, a Zorica Marković nam je iznela svoja razmišljanja.

Foto: Pink.rs

Ja mislim da su tu Slobini roditelji u pitanju. Oni bi to završili već odavno i nastavili svoje živote. E sad, tu je malo veliki rizik, Sloba nema petlju. Kako bi na dalje taj njihov život išao, ko zna, ali možda bi postojale trzavice posle svega što nije isključeno. Bilo bi najpametnije da se pomire. Ne sad, ali možda kasnije, ako neka treća ne ščepa Slobu, jer devojke vole Slobu i vole te što švrljaju od danas do sutra. I Kristina će da se snađe. Ja bih volela da ona ovo pametno iskoristi. Kažem kolegama: "Nemojte sada snimati nove pesme ljudi, zna se ko je sada aktuelan, Kristina Kockar" - izjavila je Zorica Marković.

Zorica Marković je zatim komentarisala i roditelje Slobodana Radanovića, kao i njihov odnos sa Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Pričala sam ja i sa Kijom i sa Slobom. Dosta se tu poklapaju njihove priče. Kao što je otišao u Beograd? Pa valjda mora da ide sa svojom ženom i karijerom, iz Krajišnika ne može ništa. Ja sam njemu u jednom razgovoru rekla: "Vidi Slobo, stavi prioritete. Nemoj da ti odlučuju, ti si se oženio sa tom ženom, pa kako god da se ona zove" - priča Zorica i dodaje:

Foto: Instagram

Činjenica je da je Sloba lenj. Njega je sreća opalila da mu se Kija našla i svi znamo koliko je ona držala konce u svojim rukama, podržavala, vozila, gurala ga, čekala ga... Ona je kao bager bila iza njega. Ja znam takav profil muškaraca i on je takav, tu nema priče. Imali su svoj život, znaš šta čovek treba da uradi da bi toliko to bilo zamereno, da nekoga odbaciš od sebe i da prihvatiš neku novu koju nisi video - izjavila je Markovićeva za Pink.rs

PROČITAJTE: SAMA JE KRIVA ŠTO JE PRIKAZANA KAO LJUBAVNICA! Kija iskreno o Luni: Ona nije nešto preterano inteligentna! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Zorica nam je rekla i kako je Slobu upozorila kada je ušla u "Zadrugu" da mu je brak na tankom ledu, ali da je on nije poslušao, već je nastavio romansu sa Lunom Đogani.

Da je imao m*da da kaže Kiji prvi put kada je ušla: "Vidi ženo, ja sam se zaljubio, hoću da se razvedemo", bilo bi drugačije, ali j*bi ga, treba imati m*da za to - kaže Zorica Marković.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'