AKTUELNO

Nemile scene više ne želi da se seća.

Popularna folk pevačica Jelena Kostov nedavno je objavila svoj prvi studijski album "Moje drugo ja", gde je uvrstila sve svoje stare hitove, ali i nekoliko novih pesama koje su brzo našle put do slušalaca, zbog čega joj je neizmerno drago.

Foto: Pink.rs

- Ono što sam želela, ja sam i postigla – o albumu se priča. Pesme su, čujem komentare, jako kvalitetne. Zato sam toliko dugo čekala taj album, ali i svi znaju da to mnogo košta. Mogla sam i pre, ali nisam bila spremna na to. Uložila sam mnogo truda, energije, ljubavi, novca... Svega - rekla nam je Jelena, koja nije želela da precizira iznos novca koji je na utrošila na snimanje albuma. Međutim, priznala je da bi od tih para sebi mogla da kupi čak i nekretninu u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Sigurno vam neću reći cifru koja je u pitanju, ali mogla sam za te pare da kupim i mnogo više od garsonjere. Zabolelo me je po džepu, ali slatko (smeh). Degutantno je da se priča o novcu u tom smislu, zaista - istakla je Jelena i dodala da je prezadovoljna zbog toga što se, osim njenih novih hitova, svih ovih godina "vrte" i njeni stari hitovi poput pesme "Ona ne zna za mene".

O ovome nikada nisam pričala

Stih njenog prvog hita iz 2009. kaže:"Nisam bila spremna na takav prizor", a pevačica priznaje da su joj se u životu, tačnije - karijeri, dešavale situacije na koje nikako nije bila spremna, a koje nikada neće zaboraviti.

- Doživljavala sam neprijatne situacije. Mi, koji se bavimo ovim poslom, viđamo, stvarno, sve i svašta - započela je priču Jelena i potom dodala:

Foto: Pink.rs

- U sećanju su mi ostali, naravno, i događaji koji nimalo nisu lepi. Ja sam preosetljiva osoba, neko slučajno da me gurne na ulici – ja ću to veoma tragično da prihvatim. U mom poslu alkohol je čudo i on pravi potpuno druge osobe od nekih ljudi. Prisustvovala sam više puta nekim užasnim tučama koje nikada u životu neću zaboraviti... Nekim situacijama gde prosto gledaš i ne veruješ šta se dešava. Stalno si u nekom riziku – mnogo putujemo, na nastupima je dosta pijanih ljudi, ali uprkos tome što je mnogo rizičan, ja kažem stalno da imam najlepši posao na svetu - rekla je pevačica, a potom za Pink.rs priznala da se jednom prilikom uplašila za svoj život, ali da je to sada, na svu sreću, daleko iza nje.

Foto: Pink.rs

Jedne situacije ne želim da se sećam, niti sam o njoj nekad pričala... To je situacija u kojoj stvarno nisam znala da li ću izvući živu glavu. Bilo, ne ponovilo se - nije želela Jelena dalje da detaljiše.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Jelena Kostov

#pevačica

'