AKTUELNO

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" ugostila je ekipu "Premijere" na snimanju spota za svoju novu pesmu.

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović započeli su svoju strastvenu vezu u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a romansu su nastavili i po završetku učešća u šou programu koji je pomerio sve granice.

Iako je javnost imala predrasude o njima zbog Teodore, koja je prvenstveno svoj akcenat stavila na karijeru, oni su pokazali da će njihova ljubav tek zaživeti, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste novi spot za pesmu koju će pevačica objaviti uskoro, a u kojem je glavni glumac njen dečko, maneken.

Foto: TV Pink Printscreen

Oduševićete se, samo ću vam reći da je ona rođena za sve - bio je oduševljen Anđelo-

Ekipa emisije ,,Premijera" nije mogla da dočeka, a da ne upita da li je Teodora konačno upoznala njegove roditelje. Džehverovićka nije imala konkretan odgovor, ali nije osporavala da je bez obzira na situaciju, sve u najboljem redu.

Šta da vam kažem, sve je super. I to što se nismo upoznali, znači da je opet sve super - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena mama Gordana Džehverović ostvarila je veliku popularnost kada je postala regularna učesnica. Međutim, slava je nije promenila, o čemu govori činjenica da joj nije bilo teško da zasuče rukave i Teodori pošalje poslasticu kojom je počastila celu ekipu.

To je opšte poznato, kiflice. Svako snimanje spota one moraju da stignu. To nam je ritual, to uvek čekamo. Sada malo kasne, ali stići će, ja sam baš gladna - priznala je Teodora.

S obzirom na to da se Anđelo po svojoj profesiji bavio manekenstvom, zanimalo nas je da kakva će biti njena reakcija ako njen dečko dobije poziv da bude u spotu neke druge pevačice. Džehverovićka se malo dvoumila, ali je ipak odlučila da maksimalno bude uz njega.

Foto: TV Pink Printscreen

On je samo moj, tako će biti i u spotu (smeh). Šalim se, nemam ništa protiv, ako bude snimao spot za nekog drugog, ja ću ga maksimalno podržati. I on je tu kao moja podrška i ne bi bilo u redu da bude drugačije - rekla je Džehverovićka.

Iako su mnogi očekivali da će Anđelo nastaviti da pliva manekenskim vodama, on se ipak odlučio za privatni biznis, a nije sakrio ni da ima velike planove za budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj primarni cilj je biznis, ja imam fakultetsku diplomu. Završio sam oblast hotelijerstva. Imam u planu otvaranje kafića, videćemo šta će biti od toga - rekao je Anđelo.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'