AKTUELNO

Niko nije mogao ni da zamisli da je Luna odlučno stavila tačku na njihovu romansu.

Milionski auditorijum ispratio je dešavanja u Zadruzi, a posebnu pažnju privukao je trenutno najaktuelniji ljubavni trougao koji čine Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar.

Pevač je iz rijalitija izašao sam bez obzira na to što je tokom devetomesečnog boravka delio prostorije sa svojom još uvek zakonitom suprugom i devojkom. Ali, kada su se kamere ugasile, za njih je počeo novi segment života.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih troje su bili gosti u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" na televiziji Pink kod Dee i Sarape, a onda su kamere iz ,,Paparaco lov-a" snimile njihove reakcije i izraze lica kada su se konačno sreli u spoljnom svetu.

Nakon završetka emisije u kojoj su javnosti priznali šta se tačno dogodilo otkad su napustili Zadrugu, desilo se nešto što niko nije imao prilike da vidi.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela Atijas, majka Lune Đogani bila im je najveća podrška kada su Sloba i njena ćerka ostvarili vezu pred milionima ljudi, dok u privatnosti to baš i nije bilo tako.

Kako su kamere bile uprte u njih  nakon izlaska iz zgrade televizije Pink, moglo se videti da je Radanović ponudio damama prevoz do njihovog odredišta, ali je Lunina majka izričito zabranila svaku komunikaciju između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodanu nimalo nije bilo svejedno, a njegov izraz lica pokazao je veliko nezadovoljstvo zbog toga.

Pevačica Anabela je ostala pri svom stavu da neće dozvoliti da ova Pinkova zvezda naudi Luni, pa je ipak sačekala taksi i zajedno sa svojom mezimicom krenula svojim putem.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je i povrh toga bila tužna i uznemirena, ali je verovatno shvatila da će joj susret sa njim samo pogoršati reputaciju, a detaljno o ovom prilogu možete pogledati u nastavku.

Pink.rs.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'