AKTUELNO

I van Zadruge je bez dlake na jeziku!

Milan Milošević, jedini predstavnik novinarske profesije u rijalitiju "Zadruga", pokazao je tokom devet i po meseci, koliko je trajao ovaj šou program, da je i te kako dobar rijaliti igrač. On je neke nervirao, neke oduševio ali nikog nije ostavio ravnodušnim. Za portal Pink.rs sumirao je svoje utiske nekoliko dana pošto je rijaliti završen i otkrio kako se sada oseća.

- Osećam se odlično! Sviđaju mi se komentari koji su me dočekali napolju, baš sam rekao da ću platiti nekome da mi da neki ružan komentar! Drago mi je što smo ipak uspeli da pokažemo da je "Zadruga" jedan zabavno - humorističan program i da dokažemo šta je istina, jer ako sam na nešto bio alergičan unutra, to je kad neko laže. Ja sam ponosan na sebe i na svoje vreme provedeno u Zadruzi - kaže Milan.

Foto: Pink.rs

On je sa nama podelio šta mu je bilo najlepše, a šta najgore tokom vremena koje je proveo u "Zadruzi".

Ja sam najviše voleo žurke, to je bio izduvni ventil za sve nas. Najbolja žurka je bila kada je gostovala Katarina Živković, ali i ostale su bile odlične. Ne smem nikako da propustim i pena party, gde sam se osećao kao tinejdžer (smeh). Najgore su mi bile svađe, što sam se spuštao na isti nivo kao ti neki ljudi. Kajem se i što sam pokazao da sam zavisnik od cigareta (smeh).

Milan je pokazao da nema dlake na jeziku, pa je tako često komentarisao ljubavni trougao Kija - Luna - Sloba, a otkrio je i neke stvari koje niko nije znao, kao što su dogovori između pevača i blogerke.

- Ja sam i u Zadruzi rekao, njihov kontakt traje četiri godine, kada je Anabela na svadbi kod njihovog zajedničkog prijatelja prišla Slobi i zamolila ga da pleše sa Lunom. Od tad traje njihova prepiska, još tad je ona bila zaljubljena u njega. Onog momenta kada je Luna čula da Sloba ulazi u Zadrugu, tek tad je prihvatila, nije bila sigurna da li želi da uđe u rijaliti. Same njihove izjave da su se sreli pre ulaska, pa na svadbi da se rodila hemija, njihova strast se rodila mnogo pre, to je dokaz - kaže Milan i dodaje:

-  A dogovor koji su oni imali trajao je mesec dana pred kraj. Oni su videli da prave žrtvu od Kije iako je ona samim ulaskom to bila, i oni su rešili da glume da nisu zajedno. Luna mi je sama rekla da će biti zajedno kad izađu napolje. Sad nisu jer Luna nije mogla da iskontroliše svoju ljubomoru i bes, nije znala da ćuti i kulira, a i on je bio ljubomoran kao pas i na Marka Miljkovića i na onog barmena. Meni je žao što narod nije čuo njihove razgovore u bradu, a mnoge stvari bi bile jasnije. To je bila strast, a jedina ljubav koju on oseća je prema Kiji - zaključio je Milan.

Foto: Pink.rs

Ipak, on tvrdi da do pomirenja Kije i Slobe neće doći.

Kija je mnogo jaka ličnost i ne može sebi da dozvoli da prećuti neke stvari i kad bi došlo do pomirenja, ona bi se setila mnogo toga i bila bi okej 5, 6 dana ali bi mu sigurno prigovorila. Možda bi narod zaboravio, ali ona neće nikad - tvrdi Milan.

Zbog umešanosti u celu priču, Milan je došao u sukob sa Anabelom, a za kraj ovog intervjua, on je otkrio i šta se tu tačno desilo.

Anabela i ja smo imali izuzetno korektnu saradnju i ona nikad nije htela da pljuje druge ljude, što se meni jako svidelo kod nje. Međutim, od samog starta sam bio ubeđen da ona sve radi spolja misleći da pomaže svojoj ćerki, a zapravo je uradila najgore. Gurnula je u ruke, napravila ljubavnicu od nje. Ona je "udala" svoju ćerku za Slobu iako njega ne poznaje. Kada me je nazvala krvnim neprijateljem, preko toga nisam mogao da pređem. Na žurki posle Zadruge mi je rekla da ipak misli da nisam krvni neprijatelj Luni, a ne znam šta joj je trebalo to da kaže - zaključio je Milan.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'