AKTUELNO

Čast im je što su bili deo projekta koji je oborio sve rekorde gledanosti!

Tokom superfinalne noći najgledanijeg rijalitija "Zadruga", vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović saopštio je da je ovaj projekat, u konkurenciji od 22 televizijska formata, ušao u samo finale prestižnog takmičarskog festivala NATPE, zajedno sa formatima "In the Dark" i "Twins" iz Litvanije i Rusije.

Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, nakon prezentacije sva tri formata u hotelu "Interkontinental" tročlani žiri odlučio da rijalitiju "Zadruga", tačnije kompaniji "Pink Media Group" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu. Takođe, "Zadruga" je vicešampion na ovom prestižnom festivalu u kategoriji najinovativnijeg formata za 2018. godinu.

Foto: Promo

Oni koji su takođe zaslužni za ovaj uspeh su i učesnici rijalitija koji je tokom devet i po meseci emitovanja oborio sve rekorde gledanosti. Oni su veoma ponosni na ovaj uspeh pa je nekoliko njih već objavilo lepe vesti na svojim Instagram profilima, a među njima i Sloba Radanović, Bane Čolak, Zorana Stefanov i drugi.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Njima je očigledno čast što su deo stvaranja istorije kada je televizijski program u našoj zemlji u pitanju, a šta je vlasnik i direktor TV Pink rekao kada je uručena nagrada, pročitajte OVDE.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'