AKTUELNO

Da ne bude da iskorišćavam neke medije i tako to, ja uskoro odlazim... - otkrio je Toma svoje planove samo za portal Pink.rs.

Tomislav Panić ostao prepoznatljiv javnosti zbog svog učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi. Po samom izlasku iz Bele kuće bio je medijski propraćen, a ono što je posebno privuklo pažnju svih jeste fotografija koju je nedavno objavio na društvenoj mreži Instagram.

Toma je, navodno, verio devojku sa kojom je objavio sliku na kojoj se vidi verenički prsten što je odmah izazvalo burne reakcije.

Foto: Privatna arhiva/TvPinkPrintscreen

Međutim, nakon izvesnog vremena za portal pink.rs oglasila sa i ona ciljem da demantuje sve navode.

- Cela priča je krenula ovako: Toma je došao do Požarevca, gde ja živim i produžili smo do Srebrnog jezera. Tu smo sedeli u kafiću, pričali najnormalnije i on me je upitao kada mi je rođendan. Ja sam mu odgovorila, a on je pogledao u svoju torbicu i izvadio kutiju "Swarovsky" u kojoj je bio prsten. Ja sam bila iznenađena, mislila sam da će izvaditi upaljač ili tako nešto. U momentu dok sam isprobavala prsten, prošla je neka gospođa koja ga je prepoznala i stala da ga pozdravi i da mu kaže da se okane Mine (Vrbaški), te da pored sebe ima prelepu devojku (iako mu ja nisam devojka). On me je uhvatio za ruku, pokazao gospođi prsten i rekao "Pa normalno da ću je čuvati, evo sad sam je verio". Gospođa je čestitala i meni, iako je sve bila šala, a pošto nam je bilo smešno, odlučili smo da se našalimo na tu temu. Posle toga smo nastavili da komuniciramo, iako mi je bio čudan. Počeo je da se raspituje o mom imovinskom stanju kod njemu znanih izvora. Onda mi je tražio 200 evra da bi išao kod Duška Radonjića na rođendan. Ja sam rekla ću mu dati, ali nisam ni sanjala da bi uzeo. Na kraju novac nije dobio jer je naš razgovor tekao u pogrešnom smeru, on mi je spustio slušalicu rekavši da ja želim popularnost preko njega. Ja sam farmaceut po struci i nije mi potrebna nikakva medijska pažnja niti popularnost. Toma "Hefner", kako su ga zvali u Zadruzi, nije uopšte isti Toma kog ja poznajem. On je dečko bez manira, ne naziva devojke damama. O Mini je govorio loše, a ja sam je branila jer je mlada. Po veličini prstena, rekla bih da je bio namenjen njoj. O njegovim bahanalijama u Makedoniji mnogo znam, sasvim slučajno sam saznala i to od nekih javnih ličnosti (to je bilo pre njegovog ulaska u rijaliti). Moja jedina želja je bila da me povede na finale Zadruge, pošto sam pratila pomno prethodnih devet meseci. Ali očigledno ulaznica sa njim košta 200 evra. Velika sramota za ovog momka - rekla nam je Daria.

Maneken je ubrzo i saznao za ovu izjavu, a onda je bez dlake na jeziku otkrio i on svoju stranu priče.

Ma, nisam se verio, ovaj... radi se o tome da smo Daria i ja napravili sprdnju i kao da joj poklonim prsten. Devojka je napravila haos, napričala je neke stvari. Toliko o tome da neko ne želi pažnju u medijima ili ne znam ti ni ja šta... Ali, što se tiče veridbe nema blage veze sa tim. Ja ću čekati svoju pravu tako da to je to - rekao je Toma.

Foto: Printscreen Youtube

Posle svega što je Toma ispričao, on je samo za naš portal otkrio i da, bez obzira na sve, on uskoro odlazi iz Srbije gde će se potruditi da zaboravi na sve što ga je snašlo otkad je izašao iz Zadruge.

Da ne bude da iskorišćavam neke medije i tako to, ja uskoro odlazim i to će najverovatnije biti na Tajlandu -

K.Ristić

#Tomislav Panić

'